Over mij

Mijn naam is Saskia Relker. Mijn interesse in 'anders' wonen begon toen ik 10 jaar geleden ging nadenken over het voor mij ideale huis. Ik hou vooral van originele, organische vormen en onverwachte elementen. Ik begon alles te verzamelen wat ik tegenkwam, maar raakte het ook net zo snel weer kwijt. Dus daarom deze site, een verzamelplaats van originele woonideeën, die ik vooral zelf de moeite van het bewaren waard vind.

Sinds 2011 woon ik in Frankrijk. Door ervaring heb ik nieuwe inzichten gekregen en daarmee ook weer nieuwe wensen. Het verzamelen van ideeën gaat dus door.

Daarnaast bedenk én ontwikkel ik nieuwe concepten die de wereld een beetje mooier, leuker of makkelijker maken. Ook ben ik in te huren om op projectbasis mee te denken of workshops te faciliteren.

Ik maak websites in WordPress, fotografeer, verkoop paardenvoer en schrijf teksten. Ik werk zowel in Nederland als in Frankrijk. Voor Nederlandse opdrachten werk ik vooral online, maar het is ook mogelijk dat ik naar Nederland kom. Dus wil jij als bedrijf innoveren, ben je op zoek naar een nieuw concept, wil je een nieuwe draai aan je leven geven of zoek je iemand die met jou of je bedrijf meedenkt? Dan denk ik graag met je mee. Kijk voor meer info op: www.bureaucanvas.nl

                                                                       ///

wat-dan-wel.nl  "Goed gevoel" alternatieven voor iedereen die bewuster wil leven. Dierenleed, milieuverontreiniging, ongezonde e-nummers, uitbuiting en kinderarbeid. Wat vroeger ‘goed’ of ‘gewoon’ was lijkt dat tegenwoordig niet meer te zijn. Wie bewust wil leven en zich verdiept in de gevolgen van zijn (consumptie) gedrag krijgt al snel een schuldgevoel. Het lijkt wel of je helemaal niets meer kunt kopen of doen. Óf het is niet goed voor je, of ergens down the line is er iets of iemand die de dupe wordt van jouw gedrag óf allebei. Op deze site vind je producten en diensten die niet (of zo min mogelijk) schadelijk zijn voor wat dan ook, makkelijk en leuk.

///

ikzouwillendat.nl en  iwishtherewas.com  een verzamelplaats voor praktische problemen en slimme oplossingen. Iedereen kan hier terecht met een praktisch probleem in de hoop een reeds bestaande oplossing te vinden of iemand te inspireren tot het bedenken en ontwikkelen van een nieuw product of dienst.  Bedrijven die gericht klantbehoeften willen verzamelen rondom een specifiek onderwerp kunnen kiezen voor een sub-site. Zoals bijvoorbeeld www.ikzouwillendat.nl/zorg

///

Metazoa-europe.com  Metazoa is een vitaminen en mineralen supplement voor paarden. Het is op basis van Luzerne en bevat géén melasse, graan of soja. Via mijn site verkoop ik Metazoa producten in Nederland, Frankrijk, Spanje én Portugal.

///

Bedenker van: de snorkelmethode: een snelle en goedkope manier om inzicht te krijgen in de behoeften van de klant en nieuwe proposities te ontwikkelen. Bij snorkelen, in vergelijking met duiken, ben je veel vrijer, je hebt geen PADI, duikfles of apparatuur nodig, het is goedkoper en makkelijker en iedereen die wel eens boven koraal gesnorkeld heeft weet dat de mooiste kleuren aan de oppervlakte zitten. Wil je wel vernieuwen maar heb je geen zin in, of budget voor, dure onderzoeksbureaus, dikke rapporten, ellenlange trajecten en kwantitatieve validatie? Dan biedt de snorkelmethode 'goed genoeg' informatie.

///

delen